10. tammikuuta 2016

Äidin synttärit




Tänään vietettiin äidin synttäreitä kahvittelun merkeissä. Lahjaksi annoin Oiva Toikan suunnitteleman Iittalan Kastehelmi tuikun, jollaisia sai ennen joulua Siwasta keräilymerkkejä vastaan. Lisäksi olin virkannut Muumiamigurumin, Nuuskamuikkusen, joululahjaksi antamani Muumimamman ja isälle isänpäivänä antamani Muumipapan kaveriksi. Siitä tulee kuvaa myöhempänä, sillä oli jo sen verran pimeää, etten enää saanut siitä kunnollista kuvaa. Mammasta ja Papasta nappasin kuitenkin kuvan. Ne koristavat tällä hetkellä vanhempieni keittiötä.





Sain ensimmäistä kertaa tehtyä itselleni vesiputousletin. Minulla ei ole sellaisia peilejä, että näkisin taakse. Siksi ei koskaan voi olla varma minkä näköinen letistä tulee. Tästä tuli kuitenkin ihan siedettävä, vaikka yksi putous jäikin välistä. Olen vasta aloitellut monimutkaisempien lettien tekoa. Harmi kyllä omat hiukseni ovat sen verran ohuet, ettei leteistä saa niin näyttävän näköisiä, kuin haluaisin. Ohjeen tähän lettiin voi kurkata vaikka Jenni's Hairdays -blogin Youtube-kanavalta.



Illalla jaksoin vielä pitkästä aikaa reippailla kahvakuulan kanssa sekä venytellä uudet treenihousut jalassa. Huomenna alkaakin koulu joululoman jälkeen, mikä on ihan mukavaa, vaikka keväästä tulee varmasti taas rankka.




Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tsemppiä huomiseen maanantaipäivään! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti